ForsideNyhederAktiviteterBadmintonFodbold - SeniorFodbold - UngdomGymnastik/fitnessLeg og boldPadel tennisSportsfestTennisBestyrelsenHistorieBook Padel bane Bliv medlem
Sportsfest
Kom med til årets Sportsfest
Default image

UDVALGET:

Anne Vilhelmsen

Trine Kjær Eg

Katja Hansen

Eva B. Knudsen

Kathrine Bech Rasmussen

Rikke Overgaard

Udvalgsmedlem

Sportsfest i Skovlund i uge 33.

Omtale i lokale medier
19.05.22 JV: 93 kvadratmeter boliglykke med fladt tag, der tager mod solen
Arbejdernes Andelsbolig-Forening Varde går nu ind i den afgørende fase for opførelsen af 14 almene boliger i Næsbjerg. Største udfordring er lige nu opvarmningen og byggeprisen.
14.05.22 JV: Pædagogen Jeppe sætter 200.000 kroner på højkant hjemme i haven: Konen bakker op om at invitere kendte popnavne på gården
Det er en interesse for musikfestivaler, der driver Jeppe Uhre fra Næsbjerg. Derfor skaber han nu for andet år sin egen lille festival.
04.05.22 Ugeavisen: Árni Weihe er den nye skoleleder på Nordenskov-Næsbjerg Skole.
Han ser frem til at møde alle i og omkring skolen, og selvom han ikke har et indgående kendskab til lokalområdet, så behøver han ikke tænde gps'en for at finde sin nye arbejdsplads.
30.01.22 Opfindelse blev vild succes: 16-årige Marcus og Frederik inspirerer deres efterskole til at skabe en ny linje
26.01.22 JV: Mads fra Næsbjerg er på sit livs iværksætter-eventyr
11.01.22 Møde i Byrådet 11-01-22
07.01.22 JV: Ét forsamlingshus i Varde Kommune skiller sig ud - men det er der en særlig grund til