Menu

Menu

ForsideNyhederAktiviteterBadmintonFodbold - SeniorFodbold - UngdomGymnastik/fitnessLeg og boldPadel tennisSportsfestTennisBestyrelsenHistorieBook Padel bane Bliv medlem
Warning: Undefined array key "copyright" in /customers/6/8/6/ruban.nu/httpd.www/index.php on line 6047
Video:

Den store fest er slut, næsten

Status på et forrygende 100 års jubilæum for Skovlund Idrætsforening

Som 2. sidste punkt på det store program ifm. SIF´s 100 års jubilæum, blev den årlige sportsfest afholdt i løbet at sidste uge.

Hidtil har vi været igennem følgende arrangementer:

  • Torsdag den 28. januar Håndbold – opvisningskamp: Skjern – Ribe /Esbjerg.
  • Lørdag den 12. marts: Gymnastik-opvisning i Skovlund/Ansager Hallen.
  • Lørdag den 28. maj: Kæmpe KANDIS-fest i Skovlund/Ansager Hallen.
  • Søndag den 12. juni: Koncert med trompetisten Per Nielsen i Skovlund Kirke.
  • Torsdag den 16. juni: Jubilæumsreception i festtelt på Skovlund Stadion.
  • Lørdag den 18. juni: Kæmpe børnefodboldstævne – deltagelse af 125 hold.
  • Tirsdag den 28. juni: Fodbold – opvisningskamp: EFB – Silkeborg I.F.

Alle disse festligheder er afholdt med stor opbakning fra lokalbefolkningen, samt i øvrigt fra hele oplandet. Vi har modtaget rigtig megen ros for de forskellige events, og håbede så inderligt, at sportsfesten kunne blive gennemført på samme hyggelige og festlige måde, og i det samme fine vejr, som vi har været begunstiget af ved alle vore udendørs arrangementer i juni måned.

Og minsandten om det ikke lykkedes.

Tattoo med Varde Garden

Vi startede op sidste søndag med en omgang gadedyst i høvdingebold med deltagelse af 10 hold. Derefter fremførte Varde Garden et rigtigt flot tattoo, og dagen sluttede af med gudstjeneste i festteltet med omkring 80 gæster.

Motorcykel- & Veteranbiltræf

Efter et par fridage startede sportsfesten så rigtigt op, idet vi for 9. år i træk afviklede det, der efterhånden har udviklet sig til et KÆMPESTORT Motorcykel- & Veteranbiltræf på Skovlund Stadion. Her håber vi så bare hvert år på, at vejrguderne er med os, og igen i år var vi bare smadder heldige. I supergodt vejr troppede der ikke mindre end lidt over 700 motorcyklister og ca. 235 veteranbiler op på Skovlund Stadion. Derudover et antal knallerter, lastvogne og traktorer, så vi i alt havde besøg af ca. 1.000 køretøjer. De fyldte 2 store fodboldbaner, og på træningsbanerne var der propfyldt med parkerede biler fra de mange interesserede publikummer. Et fantastisk syn og en helt fantastisk aften med over 1.500 gæster.

Rock'n Roll

Torsdag aften havde vi så, ud over en masse fodboldkampe, fællesspisning. Menuen var sponseret af Catering Engros, Allan´s Diner og vor lokale købmand. Teltet var fyldt og der blev spist op. Herefter var der opvisning og fællesdans ved Varde Swing & Rock'n Roll og aftenen sluttede af med musik og underholdning ved Ansager-bandet ”Nr. 17”.

De unges fest

Fredag aften var det så de unges tur til at feste – her var der nemlig teltbal med deltagelse af over 150 glade unge mennesker.

Afslutningsfest

Så er vi nået frem til lørdag - den store festdag - hvor vi om eftermiddagen havde arrangeret et jubilæums-fodboldstævne for både dame- og herre senior. Her deltog ca. 125 inviterede spillere i alderen 18 – 65 år i et rigtig hyggeligt stævne. Om aftenen blev sportsfestugen så afsluttet med en gigantisk ”Skovlund Awten”, hvor næsten 300 feststemte personer mødte frem til fælles spisning og derefter underholdning, lotteri og dans til ud på de sene nattetimer. Musikken sørgede de meget populære ”Madam Blå & Pop-Rockerne” for. En forrygende aften, hvor der blev snakket, slået søm i, dystet i skydevogn, rodeotyr, kratprøve m.m og selvfølgelig danset.

Hyldest og Årets SIF'er

Under selve festen blev Aage Øllgaard hyldet for hans fornemme indsats som lys- & lydmand til sportsfesten igennem 40 år, og Sonja Gøbel Uhd blev kåret til Årets SIF´er, primært pga. hendes store tjans som vaskekone for fodboldholdene i over 40 år. To meget populære kåringer, og begge modtagere måtte da også tage imod langvarige klapsalver fra det store publikum.

Dagen derpå

Søndagen stod så i oprydningens tegn, og med hjælp fra en stor trofast gruppe morgenfriske personer, så var alt ryddet væk midt på eftermiddagen – lige da regnen begyndte at falde.

Tak til jer alle

Herfra SIF´s bestyrelse og festudvalg skal lyde en KÆMPE-STOR tak til alle, der har støttet op om både jubilæet og sportsfesten – enten som hjælper, deltager, gæst eller på anden vis har været impliceret i festlighederne. Hvor er der hele dog meget sjovere og nemmere, når man får denne enorm store opbakning, som vi har mødt i år.

Sidste punkt

PS: Så har vi kun ét program-punkt tilbage på vor jubilæumskalender – og det er jo julekoncerten med Karina og drengene i Skovlund Kulturhus torsdag den 8. december – og her håber vi selvfølgelig på den samme store opbakning, som vi nu har oplevet så mange gange her i jubilæumsåret.

1000 tak til alle.

SIF – bestyrelse & festudvalg

 

mandag 22 aug 2016 - Karsten Madsen
Vist: 920 gange