ForsideNyhederAktiviteterBadmintonFodbold - SeniorFodbold - UngdomGymnastik/fitnessLeg og boldPadel tennisSportsfestTennisBestyrelsenHistorieBook Padel bane Bliv medlem
Referater og møder
Default image

Ole Uhd

Kaj Buhl

Marie Sommer

Anne Vilhelmsen

Festudvalg

Mette Thomsen

Pus Hansen

Henrik Uhd

Senior fodbold

Trine Kjær Eg

Fodbold ungdom

Omtale i lokale medier
15.06.22 JV: Pædagogen Jeppe og kæresten satsede stort: Sådan gik det, da parret satte 200.000 kroner på højkant i haven på landet
Det er altså meget at satse 200.000 kroner for en pædagog. Men Jeppe Uhre og konen Nava Lønborg tog risikoen. Jeppe er rigtig glad for resultatet.
08.06.22 Ugeavisen: Kim er politisk forbruger: Grøntsagerne købes på grønttorv og kommer hjem i medbragte papirsposer
En livskrise i starten af 20’erne fik 38-årige Kim Frost Zaar til at fundere over livets mening. Det gav ham anledning til at tage de værdier, han ønsker at leve sit liv efter, op til revurdering - også som politisk forbruger.
19.05.22 JV: 93 kvadratmeter boliglykke med fladt tag, der tager mod solen
Arbejdernes Andelsbolig-Forening Varde går nu ind i den afgørende fase for opførelsen af 14 almene boliger i Næsbjerg. Største udfordring er lige nu opvarmningen og byggeprisen.
14.05.22 JV: Pædagogen Jeppe sætter 200.000 kroner på højkant hjemme i haven: Konen bakker op om at invitere kendte popnavne på gården
Det er en interesse for musikfestivaler, der driver Jeppe Uhre fra Næsbjerg. Derfor skaber han nu for andet år sin egen lille festival.
04.05.22 Ugeavisen: Árni Weihe er den nye skoleleder på Nordenskov-Næsbjerg Skole.
Han ser frem til at møde alle i og omkring skolen, og selvom han ikke har et indgående kendskab til lokalområdet, så behøver han ikke tænde gps'en for at finde sin nye arbejdsplads.
30.01.22 Opfindelse blev vild succes: 16-årige Marcus og Frederik inspirerer deres efterskole til at skabe en ny linje
26.01.22 JV: Mads fra Næsbjerg er på sit livs iværksætter-eventyr
11.01.22 Møde i Byrådet 11-01-22
07.01.22 JV: Ét forsamlingshus i Varde Kommune skiller sig ud - men det er der en særlig grund til