ForsideKalenderNyhederAktiviteterBadmintonFodbold - seniorFodbold - UngdomGymnastik/fitnessLeg og boldSportsfestTennisBestyrelsenHistorie
Referater og møder
Default image

Ole Uhd

Kaj Buhl

Marie Sommer

Anne Vilhelmsen

Festudvalg

Mette Thomsen

Pus Hansen

Henrik Uhd

Senior fodbold

Trine Kjær Eg

Fodbold ungdom

Verner Kristensen

Generalforsamlinger

Generalforsamling onsdag den 26.02.2019

Omtale i lokale medier
30.09.20 Ugeavisen: 40 års jubilæum: Lone er en heldig kartoffel
40 år som medarbejder på Flensted og stadig vild med både job og kartofler. Lone Vedstesen blev fejret med flagallé og kartoffelanretning.
30.09.20 Ugeavisen: Helene Plet skaber rum, der beriger
Jeg føler mig hjemme i Varde Kommune, tilføjer arkitekten, der lige har afleveret en helhedsplan for Skovlund, og en for Sig følger snart.
30.09.20 Lokal gaveportal med firmajulegaver fra Ølgod
Her kan virksomheder nemt købe lokale julegvaer
24.09.20 Gobelinkunst i Ølgod Kulturhus
De næste 2 måneder udstiller 6 anerkendte tekstilkunstnere fra hele Danmark, de udstiller moderne gobelinkunst. Det er en inspirerende udstilling, som har overskriften ”Det har vi på hjerte”
26.05.20 JV: Ægteskabet har ført Ketty og Harry gennem både plovfurer og over bonede gulve
Ketty og Harry Hansen har diamantbryllup og er efter 53 år på hendes slægtsgård faldet godt til i Grindsted
27.04.20 JV: Pastafabrik har travlt i corona-tid
Skovlund: Dragsbæks pastafabrik i Skovlund - kendt som Pastella - laver frisk pasta til supermarkederne. Under coronakrisen er de italienske pastamaskiner kommet på overarbejde.
04.02.20 Hjemmepassere strømmer til Billum
Britta Bendix fra Esbjerg manglede et sted at mødes omkring en aktivitet for dem, der går hjemme og passer børn.
04.02.20 Mød kvinder i Billum, der passer deres børn til de skal i børnehave eller skole
Til aktiviteten Gymnastik og leg kommer mødre fra nær og fjern til Billum Hallen hver onsdag.
06.01.20 TVSyd: Landsby vil være nordisk mester i madproduktion
Skovlund i Varde Kommune bliver rammen om et nyt fødevareinnovationscenter med 10-25 fødevareproducenter under ét tag. Pris: 40 millioner kroner.
05.01.20 JV: Næsbjerg-chok over udskydelse af projekt med nye byggegrunde
Preben Friis-Hauge (V) tør ikke stole på Energinets løfter om nedtagning af master ved Næsbjerg