Veloverstået Sportsfest 2019

Opslået den 21/08/2019

Sportsfest 2019

Så er sportsfesten 2019 veloverstået og teltet er pakket sammen igen. Det har igen i år været en fantastisk uge, med masser at mennesker og deltagelse på stadionet.

Fredag startede med LAN-party hvor ca. 20 unge menneske overnattede i teltet og spillede computer til den helt store guldmedalje.

Søndag skulle vinderen af Høvdingebold turneringen findes, men først en hyggestund i teltet med morgenkaffe og rundstykker. Høvdingebold turneringen blev afholdt og vinderen fundet. Solbakken/Syrenvej vandt – tillykke til dem. Teltet dannede søndag aften rammen for gudstjeneste og sang fra West Coast Gospel Voices.

Efter et par dage med dårligt vejr, kom onsdag og eftermiddags/aftens sol. Det resulterede i endnu en fantastisk aften på stadion med MC og veteranbil træf – 1130 køretøjer og massere af tilskuere. En aften som vi fra foreningens side kun, kunne drømme om. Vi er stolte af at en lille forening gang på gang formår at afholde så stort et arrangement. Det kan vi kun fordi folk i byen og opland altid er villige til at bakke op omkring det – tak for det. Derudover havde foreningen i år fået nogle fantastiske sponsorater fra Flensted – også stor tak for det.

Flensted var også på banen torsdag, hvor de i teltet fortalte om hvad det egentlig er de laver ude på fabrikkerne. Her havde de lækre smagsprøver med og en lille hilsen som folk kunne tage med hjem. Forud for Flensteds indslag havde der været fællesspisning med mad fra Skovlund kro. Lokale modeller stillede op til modeshow – hvor tøj fra By Bach i Grindsted, Bruhn i Tistrup og Sports24 fra Grindsted vidste efterårets mode. En rigtig hyggelig aften i teltet, igen med flot opbakning.

Fredag var der gang i den igen – 2x herre senior fodbold, 2x sejr, sikrede grundlag for en sjov og festlig aften i teltet med deltagelse af ca. 100 unge mennesker som hygge og festede natten lang.

Lørdag var regnvejret igen vendt tilbage og det gik desværre lidt udover formiddagsaktiviteterne, men opklaringen kom til eftermiddag og omkring 180 gæster var klar til årets Skovlund Awten. Dejlig mad fra Allans dinner, god musik fra Blue Haweii sikrede fundamentet for en skøn aften med de traditionelle fællessange og dans rundt i telt. Udnævnelse af årets SIFér, som i år blev Hanne Uhd, og amerikansk lotteri med masser af gevinster. Tilbage var bare oprydning søndag, hvor 34 friske personer stod klar.

Skovlund IF siger mange tak for hjælpen og tak til gæsterne som besøgte de forskellige arrangementer i løbet af ugen.