Mini Mix Fodbold


Opslået den 20/03/2019


 

 

Mini Mix Fodbold

Tirsdag d. 2. april 2019 kl. 17.00 – 17.45 starter vi op med Mini Mix Fodbold på Skovlund Friskoles Multibane og banerne deromkring.

Jonna Larsen og Maria Grosen vil stå for Mini Mix Fodbold, som erstatter det tidligere ”Leg og Bold”. Der vil i år være mere fokus på fodbolden og fælleslege vil blive brugt som opvarmning.

I løbet af foråret og efteråret vil vi deltage i et par børnestævner, bl.a. 3 bold stævne søndag d. 16. juni på Skovlund Stadion.

”Mini Mix Fodbold” er for drenge og piger årgang 2012,2013, 2014, 2015 eller børn der er fyldt 3 år.

”Mini Mix Fodbold” er et tilbud til de børn, som gerne vil spille fodbold, men endnu ikke er gamle nok til at deltage på AIF/SIF's fælleshold.

Der vil være fokus på, at børnene skal have det sjovt, og at de får rørt sig en masse og oplever at være en del af et fællesskab.

For at holde børnenes koncentration, vil vi gerne at de forældre som vælger at blive under træningen, deltager aktiv sammen med os.

I tilfælde af regn vil vi i år i stedet benytte gymnastiksalen på Skovlund Friskole. Men følg med på facebookgruppen ”Mini Mix fodbold Skovlund 2019” hvor der løbende vil komme opdateringer i forbindelse med træning.

Børnene skal være fyldt 4 år for at kunne komme med til stævne.

Vi håber at se mange af jeres børn til nogle hyggelige eftermiddage til Mini Mix Fodbold.

Med venlig hilsen

Jonna Larsen og Maria Grosen