Gymnastikopvisning

Opslået den 22/03/2018

Årets gymnastikopvisning

Lørdag d. 17 marts afholdte Skovlund idrætsforening årets gymnastikopvisning. Det var igen en rigtig hyggelig formiddag, med opvisning fra de lokale hold, som vidste hvad de havde brugt vinteren på.

I år var der igen besøg fra Ansagers damer, derudover havde vi inviteret Staunings rutinerede piger til at vise flot rytmisk gymnastik.

Inden Friskolens store elever afsluttede opvisningen, havde vi Ingas ældre gymnaster på gulvet. Vi er meget stolte over, at de havde lyst til at være en del af opvisningen, og vi håber at det kan være med til at skabe mere interesse for holdet.

Efter opvisningen var der hyggelig stemning i efterskolens spisesal og idrætsforeningen takker for opmærksomheden fra de ca. 200 som var forbi efterskolehallen den dag.

Velmødt til næste sæson

Gymnastikudvalget